Reisinformatie

 

 

 

Bosnië

 

Voor deze reis vertrekken we op 12 september vanaf Schiphol met Austrian Air naar Wenen, van waaruit we aansluitend een vlucht nemen naar Sarajevo. We komen daar op dezelfde dag aan, waarna we naar ons hotel worden gebracht.

Bosnië is het nieuwe Mekka. Het Mekka van Europa. Centraal tijdens ons verblijf in Bosnië-Herzegovina staat het stadje Visoko met zijn piramidecomplex, van waaruit we een aantal excursies zullen maken. Eén van de piramiden die we zullen bezoeken, de Tumulus, is kegelvormig. De overige piramiden zijn de piramiden van de zon, de maan, de liefde, de draak en de aarde.

Het piramidecomplex dat vijf piramiden telt, is in 2005 ontdekt door archeoloog SemirOsmanagic, door velen ook wel de ‘Indiana Jones van Bosnië’ genoemd. Hij komt regelmatig naar Nederland om er lezingen te geven. In 2014 hoorde ik hem voor het eerst over de piramides tijdens een lezing op een beurs in Utrecht.

 

Er zijn vele getuigenissen waarin bezoekers melden lichamelijke, emotionele en mentale verbetering te hebben ervaren na een bezoek aan de Ravne-tunnels, zoals verbeteringen in longcapaciteit en van de bloedsuikerspiegel.

De gemeten Boviswaarde in deze tunnels loopt op tot 50.000 Hz en de Schumannresonantie tot 7.83 Hz.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de onderstaande link:

http://www.ancient-origins.net/editorials/healing-energy-prehistoric-tunnels-beneath-bosnian-pyramid-complex-004096

 Een ervaring met Parkinson https://www.youtube.com/watch?v=U449ela0weY&feature=share

 

DAG 1 en 2

 

Vandaag bezoeken we de piramide van de zon en een gigantisch spiraal-labyrint, dat eigendom is van Heusa.org. Dit spiraal wordt door de lokale bevolking ook wel de ‘antenne’ genoemd. U zult dit begrijpen als u er middenin staat;-))

De stichting Heusa.org koopt alle grond op, waarvan de energetische waarde heel hoog is. De organisatie richt zich op spirituele plekken en zorgt ervoor dat dit erfgoed goed bewaard blijft.

 

De piramide van de zon kun je beklimmen tot aan het in doorsnee 4 meter uitreikende energetisch veld van 28 kHz[1]. Het is een klim van ongeveer 20 minuten en is goed te doen met een gemiddelde conditie. Schoenen met een goed profiel zijn een vereiste.

 

Dr. Mazdrak heeft in zijn leven 88 piramiden gemeten, van Sudan tot Mexico. Hij beweert nergens waarden te hebben gemeten als op de top van de Piramida de Sunca in Bosnië. ‘Deze piramide leeft’, zei hij toen zijn meter verder uitsloeg naarmate hij de top bereikte. Dit kun je nakijken op Youtube.

Lunchen kunnen we indien gewenst bij de lokale bevolking tegen een kleine vergoeding. Uiteraard kan er ook ergens anders een lunch worden gebruikt.

 

Mocht er nog tijd zijn voor de tunnels, dan gaan we er meteen al op dag 1 of 2 naar toe. In overleg kunnen we de planning aanpassen.

 

DAG 3

 

Vandaag gaan we naar de piramide van de maan. Deze piramide heeft een tegengestelde energetische kracht. Terwijl de piramide van de zon kracht uitstraalt, voelt de piramide van de maan zeer zacht en liefdevol aan. Toen we deze piramide voor het eerst in oktober 2016 beklommen, huppelde ineens iedereen zingend de trapjes op.

 

Mijn tweede bezoek aan deze piramide kreeg een serieus karakter toen ik inzicht kreeg in wat de bedoeling van mijn leven op deze aarde is. Het krijgen van inzichten op deze plek is heel normaal als je veel stilte in acht neemt.

Er komt bronwater uit de piramide van de maan, waarvan gezegd wordt dat het vrouwen kan helpen om zwanger te worden als ze dat vaker drinken (Please don’t kill the messenger 😉 Neem gerust een flesje mee.

 

Hierna bezoeken we de kegelpiramide Tumulus

 

DAG 4

Vandaag maken we een trip naar de Kobaltbron. Dat ligt op 150 km. Van Visoko en de reistijd bedraagt ongeveer twee uur. We vetrekken vroeg en komen laat terug.

Eten doen we ook daar.

De Kobaltbron heeft een turquoise kleur drinkwater omdat er……..juist! Kobalt in zit;-))

Deze plek heeft iets magisch. Niemand weet waar het water precies vandaan komt.

 

DAG 5 

Vandaag gaan we naar de Travnik- en Jaice-watervallen. Hier kun je heerlijk eten op het terras bij de watervallen. Eind van de middag komen we terug in ons hotel

 

DAG 6

 

Deze ochtend vertrekken we na het ontbijt naar de Bazin. De Bassin is gebouwd rond natuurlijke warmwaterbronnen. Hier kun je de hele dag baden en uitrusten. De watertemperatuur is warm tot heet en heeft een helende werking.

 

DAG 7

 

Vrije besteding. Je mag op deze dag doen wat je zelf wilt. Je kunt naar het centrum gaan, naar de tunnels, of ergens anders. Vervoer regelen we in overleg. In Visoko zijn de lokale bewoners bereid om je rond te rijden voor € 20,00

 

Idee: Bezoek aan het centrum van Sarajevo, waar we een unieke Orthodoxe kerk uit de 17e eeuw kunnen bezoeken. De energie daar is echt de moeite waard.

 

DAG 8 

Terugreis

 

[1] Gemeten door Dr. Mazdrak

 

Heenreis

  • Vertrekdatum                  12 september
  • Aankomstdatum             12 september

 

Terugreis

  • Vertrekdatum                  19 september
  • Aankomstdatum             19 september

 

De kosten bedragen € 1.250,00 per persoon. Dit is inclusief:

  • 1-persoons kamer. Geen extra toeslag
  • 23 Kg bagage en 8 kg handbagage
  • 7 hotelovernachtingen met ontbijt
  • Entree Ravne-tunnel met gids en entree Bassin
  • Transport met lokale chauffeur
  • Indien er tijd over is, gaan we naar de temple of Mother Earth om het water van daar te proeven. Elk bronwater proeft weer anders voor mij

 

 Excl.:

Reis en Annulering verzekering.

Meerdere dagen entree Ravne tunnel. Hiervoor kunt u terplekke een meditatie ticket aanschaffen.

Lunch en diner . Houdt hiervoor rekening met ongeveer € 13,00 per dag.

Dagtrip naar Crystal cave indien gewenst.

 

Reistips

 

Handig om mee te nemen:

Een kleedje, zodat je lekker kunt liggen aan de voet van de piramide van de zon

Een klein zaklampje, als je wilt mediteren in de tunnels

Een opblaasbaar kussen

Briefjes van 5 en 10 Euro voor eventuele lokale taxi’s.

Goed afsluitbare flessen, mocht je water willen meenemen uit de bronnen

Ik kijk ernaar uit om met jou deze reis te ervaren!

Aanmelden zo spoedig mogelijk in verband met de stijgende ticketprijzen