Overgewicht

Zichtbaar minder cellulites na 3-4 Garshan behandelingen

0_0_0_0_250_105_csupload_47314301

Wat is Garshan?

Garshan is een oud Ayurvedische handschoen massage van een speciale zijden stof waardoor de vetcellen/ cellulites afbreken. Indien deze massage gecombineerd worden in een Pancha Karma kuur, geven ze meer resultaat dan in een enkele behandeling. Enkele behandelingen geven resultaat bij regelmatig gebruik ervan.

Ook mogelijk te combineren met Udvartana.

Udhvarta is een mineralenpoeder bestaande uit Ayurvedische kruiden.                                    

Deze mineralenpoeder wordt na de Garshan in de poriën gemasseerd. Nadat de vetcellen zijn afgebroken en de mineralenpoeder in de plaats vd cellen worden in gemasseerd wordt het lichaam basis. dwz dat Udhvarta na Garshan een goede effect heeft op de PH waarde van het lichaam. Een lage PH waarde zorgt voor verzuring van het lichaam en verzuring is uitnodigend voor bacteriën en ziekten

Garshan:

  • stimuleert stofwisseling en bloeddoorstroming
  •  voert slakken af bij een trage stofwisseling
  • stimuleert het bindweefsel, ondersteunt de lymfedrainage
  • reduceert cellulitis

Wil je die paar extra kilo’s kwijt?
Combineer beweging en suikervrije voeding met garshan massages.

In het kort beschreven is Garshan massage een perfect alternatief bij overgewicht.                 Een massage met zijden handschoenen waarbij géén olie wordt gebruikt. Ideaal voor het verminderen van ama ( gifstoffen), voor gewichtsverlies en bij verhoogde kapha/vette huid.
Het milde peeling-effect van de Garshan-handschoen helpt ook bij het verwijderen van dode huidcellen en werkt ondersteunend bij het voorkomen en verminderen van cellulitis.

0_0_0_0_186_124_csupload_47314215