Hoofdpijn begint in je buik!

5 stappenplan bij migraine en hoofdpijn.

Eindelijk is er een boek waarin je niet leest over alle soorten migraine en de oorzaken ervan met veel don’ts en weinig do’s.
Dit boek geeft weer hoe je zelf  hoofdpijn en  migraine kunt behandelen met een ‘doe het zelf’ kit, die je ook kunt samenstellen indien gewenst.
Deze unieke methode is een logische volgorde van afvalstoffen afvoeren naar klachten vrij worden, gevolgd door preventie.

Oorzaak van Migraine

In de Ayurveda wordt er gekeken naar de wortel van het probleem, dus de veroorzaker (in dit geval, zuurstof tekort en het ontbreken van goede darm bacteriën) van de ziekte en niet naar het eind symptoom. Hiermee veegt dit boek alle mogelijke voedsel die migraine zou veroorzaken van de tafel. Er is geen verkeerde voeding, wel tegenwerkende  voedselcombinaties. Voedingsadviezen die je hierbij krijgt, bevordert de behandeling. Dat wil zeggen, als je er niet aan houd, werkt het ook, alleen duurt het iets langer.
Aangezien er bij migraine aanvallen hersencellen afsterven en blijvende hersenletsel schade veroorzaken, wordt er een methode toegepast van magistrale receptuur om de hersenen te voorzien van meer zuurstof.

Wetenschappelijk onderzoek naar Migraine

Zelfs de Journal of the American Association heeft hetzelfde resultaat gemeld in 2012. Volgens hun onderzoek gaat het afsterven van hersencellen in de kleine hersenen van een migraine patiënt 7 keer sneller dan bij mensen zonder migraine.
Dat de zuurstof toevoer naar de hersenen geblokkeerd worden bij migraine, is geen nieuws meer.

Dit boek ( tijdelijk zonder verzendkosten) ‘neemt’ jou stap voor stap mee naar de zelf behandeling, de herhaling en onderhoud.
Doe je voordeel mee.

Ik wens jou een pijnvrije leven.

ps. wil je een lezing organiseren, waarbij ik persoonlijk langskom om het uit te leggen en behandelingen bij jezelf en bij anderen te demonstreren? Neem dan contact op per email contact@shivani-ayurveda.nl

Klik hier om te bestellen!