Ayurvedische KNO-behandeling bij migraine

Migraine komt volgens mijn praktijkervaring voor bij verstopping van de sinussen, waardoor de hersenen niet optimaal worden voorzien van zuurstof. Door geavanceerde nasale behandelingen worden de sinussen vrijgemaakt, wat de zuurstoftoevoer naar de hersenen bevordert.

Het rechtzetten van de wervels en atlascorrectie is tot nu toe noodzakelijk gebleken bij de meeste vormen van hoofdpijn. Ook is het bij migraine zeer belangrijk om de darmen te reinigen. Darmen en sinussen reinigen, het ontzuren tot een PH-waarde van 7,3 – het zijn maar enkele voorbeelden van wat ik in de praktijk doe. Vaak zijn de klachten na 3-5 behandelingen binnen een aantal weken verdwenen. Daarna geef ik adviezen mee voor preventieve behandelingen, zodat de migraine wegblijft. Zonder preventie kunnen de klachten terug komen.

De migrainebehandelingen heb ik door zelfstudie en onderzoeken uitgevonden. Inmiddels heb ik hiervoor een ‘doe-het-zelf-thuisprogramma’ samengesteld. Wil je de behandelingen zelf toepassen? Dat kan met een Migraine-kit uit onze webshop of een kit die je zelf kan samenstellen.

De ‘Migraine-kit snel en simpel’ voldoet bij alle soorten hoofdpijn als je geen andere klachten/ziekten hebt. Is je migraine hormonaal gebruik dan de ‘migraine kit hormonaal’. Bij een verstoorde spijsvertering gebruik je ‘migraine kit compleet’.

Maak een keuze uit de volgende maand-kits:

https://www.shivani-ayurveda.nl/winkel/page/2/

 neti kan
 Neusspoel-kan, voor het onderhouden van de sinusholten.
0_0_0_0_210_120_csupload_42018514
 Deze KNO-behandelingen worden ook toegepast bij:
  • Chronische verkoudheid
  • Holte-ontsteking
  • Oorsuizen
  • Jeuk in de oren
  • Moeite met ademhalen
  • Vergeetachtigheid (speciale variant in behandeling)

Noot: behandeling van de oren is niet geschikt bij geperforeerde trommelvliezen en/of oorbuisjes.