De migraine kit kan je bij jezelf aanbrengen en de ervaringen waren positief hiermee. Ook word je goed geholpen en vragen beantwoord.
Tiny
DMV Navelcup behandeling Tennisarm klachten verholpen bij 1 behandeling, Mijn onderrug voelt ook beter aan en ook de pijnlijke knieen zijn heel wat beter.
Raad een ieder aan. Succes.
Joyce
Beste mensen,
Op mijn 16e kreeg ik mijn 1e migraine aanval..Na de kinderen had ik steeds vaker aanvallen. Een vriendin vertelde mij dat haar man heel veel baat had bij sumatriptan, ik nam er toen een in en inderdaad daar had ik baat bij. Jaren heb ik deze zware medicijnen geslikt en wat wilde ik er graag vanaf. Eind vorig jaar las ik op Facebook over Indra en hoe zij tegen migraine aankijkt. Het sprak mij enorm aan en ik heb meteen contact op genomen met haar. ’s avonds reageerde ze al en we maakten een afspraak. Ik ben ondertussen drie keer geweest, Indra heeft mij gemasseerd, de sinussen gereinigd en ik heb thuis de darmen gereinigd. Ik kan wel zeggen dat het voor mij als een wonder is , ik heb al maanden geen migraine meer gehad en heb de zware medicijnen niet meer in hoeven te nemen. Ik voel me een ander mens en ben Indra zeer dankbaar! Verder weet ze ook heel veel van voeding en heb ik ook daarover veel tips gekregen… Ik wens iedereen heel veel succes en hoop dat ze de weg naar Indra vinden.
Groetjes Margot
Margot van Ewijk
Mijn Migraine
Op mijn 25 ste begon het. Steeds vaker hoofdpijn.
Na vele onderzoeken kwamen we via de huisarts erachter dat ik migraine had en het had te maken met mijn maandelijks Happy Days !
Met vele soorten medicaties tot mijn 50 ste doorheen gesleept
In 2012 las ik over migraine behandeling en Ayurveda.
Met volle vertrouwen heb ik eind 2013 bij Shivani Ayurveda 3 behandelingen en darm reinigingen ondergaan en een paar maanden kruiden gebruikt. Nu 2 jaar later kan ik zeggen, heerlijk zonder migraine.
Heb jij last van migraine, laat je behandelen
Succes !
Bloemenkrans
Eindelijk van de overtollige vocht en rugpijn af. Dank u wel! Ga zo door!
Nalinie
Beste Indra,

na een behandeling werd mijn (al maanden lang aanwezige) oorsuizing aanzienlijk minder. Dank je wel hiervoor.

Benigna
Al vanaf mijn 18e jaar (ben nu 54) heb ik last van hoofdpijn. Altijd gedacht dat dit te maken had met mijn hormonen. Diverse therapeuten bezocht maar niemand kon mij er vanaf helpen. De laatste jaren was het zo erg dat ik tenminste 1 keer per maand met migraine een dag in bed lag. Totdat ik via een collega hoorde van Indra. Na een intake besloten we in december vorig jaar voor een detoxbehandeling. Drie dagen achtereen bezocht ik haar voor een behandeling. Tijdens deze dagen voelde ik mij behoorlijk naar. 5 Dagen na de eerste behandeling begon ik mij beter te voelen. Ik moet ervoor zorgen dat ik een dagelijkse stoelgang heb. Inmiddels ben ik drie maanden verder en ben ik 5 keer wakker geworden met beginnende hoofdpijn. Deze hoofdpijn verdween gelukkig weer na het innemen van een pijnstiller. Ik ben heel blij met dit resultaat.
Ellen
Eindelijk heb ik iemand gevonden die mij van mijn rugklachten kan helpen. Bij de eerste behandeling kon ik weer recht lopen, pijn was stukken minder. Nu een paar behandelingen verder en heb bijna geen rug pijn meer.
Ik heb nu veel meer energie en voel me lekker in mijn vel.
Shanta
Jarenlang met migraine klachten gelopen. Na een kuurbehandeling bij Indra en het gebruik van de detoxthee helemaal vanaf geholpen
Saeeda
Jarenlang bij de fysio onder behandeling van mijn tennisarm en frozen shoulder. Na 1 behandeling bij Indra geweldige resultaat.
Joyce